Aanmelding en wachttijden

Bent u verwijzer?

U kunt uw cliënt naar ons verwijzen via Zorgdomein. Bouwman Psychiatrie heeft behandelaanbod in SGGZ en BGGZ-chronisch. Ook kunt u als u een beveiligde e-mail heeft, de verwijsbrief mailen naar administratie@bouwman-psychiatrie.nl.

Bent u cliënt?

Start behandeling

Het spijt ons u te vermelden dat er op dit moment een cliëntenstop is.

Uw verwijzer heeft echter wel de mogelijkheid om urgentie aan te vragen, waar nodig. Voor deze afstemming kan uw verwijzer op kantooruren een bel-afspraak maken met onze hoofd-zorgzaken via telefoonnummer 036-2022372 of verwijzen via zorgdomein en of mailen. 

In normale situatie

Wij houden u hier op de hoogte wanneer onze situatie weer normaal is en wij weer reguliere intakes kunnen aanvaarden. 

Wij vinden het belangrijk om de behandeling binnen een aanvaardbaar termijn te starten. Praktisch betekent dit dat een behandeling binnen 14 weken na het ontvangen van de verwijsbrief wordt opgestart.

Verzekeringen
Voor 2022 hebben wij contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Wij hebben geen contract met CZ en ENO. Onder CZ  vallen de volgende verzekeringen:

  • Ohra
  • Nationale Nederlanden.

Als u zich als verzekerde door deze koepel laat verwijzen, dan gelden er aangepaste vergoedingsregels. Bij  uw aanmelding zullen wij u hierover informeren en de gegevens overhandigen.

Angst, depressie, trauma, adhd of autisme, kunnen een forse druk leggen op het leven van alledag.

Maak gebruik van ons contactformulier.