Aanmelding en wachttijden

Bent u verwijzer?

U kunt uw cliënt naar ons verwijzen via Zorgdomein. Bouwman Psychiatrie heeft behandelaanbod in SGGZ en BGGZ-chronisch. Ook kunt u als u een beveiligde e-mail heeft, de verwijsbrief mailen naar administratie@bouwman-psychiatrie.nl.

Bent u cliënt?

Start behandeling
Wij vinden het belangrijk om de behandeling binnen een aanvaardbaar termijn te starten. Praktisch betekent dit dat een behandeling binnen 14 weken na het ontvangen van de verwijsbrief wordt opgestart.

Wij stemmen graag met u af of er urgentie is waarbij dit proces sneller plaats moet vinden. Voor deze afstemming kunt op kantooruren altijd een bel-afspraak maken met ons hoofd-zorgzaken via telefoonnummer 036-2022372

Verzekeringen
Voor 2021 hebben wij contracten afgesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Wij hebben geen contract met CZ. Onder CZ  vallen de volgende verzekeringen:

  • Ohra
  • Nationale Nederlanden.

 

Als u zich als verzekerde door deze koepel laat verwijzen, dan gelden er aangepaste vergoedingsregels. Bij  uw aanmelding zullen wij u hierover informeren en de gegevens overhandigen.

Helaas kunnen wij momenteel geen cliënten aannemen die verzekerd zijn bij VGZ. Hierover kunt u informatie inwinnen bij VGZ.

Angst, depressie, trauma, adhd of autisme, kunnen een forse druk leggen op het leven van alledag.

Maak gebruik van ons contactformulier.