Professionals

foto-ruurd-bouwman-e1578058746441

Psychiater

Dhr. Drs. R. Bouwman

ERIKFOTOwebsite

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Dhr. E. Munnik

Rixtafotowebsite

GZ Psycholoog (Trauma behandeling)

Mijn naam is Rixta Vriend en ik ben GZ-psycholoog, supervisor VGCt en gerechtelijk deskundige NRGD. Naast mijn eigen praktijk werk ik een aantal dagdelen per week voor Bouwman Psychiatrie als regiebehandelaar bij casuïstiek waar complexe traumatisering en hechtingsproblematiek speelt. Dat doe ik voor volwassenen en hun kinderen. Daarbij werk ik altijd samen met een van de behandelaren. De presentievisie van Bouwman Psychiatrie spreekt mij aan, juist omdat de kracht van overlevers meer tot zijn recht komt als je echt mag zijn wie je bent.

pasfoto Ans

Maatschappelijk Werker

Mw. A. Roes Mijn naam is Ans Roes en ben van origine verpleegkundige en maatschappelijk werker. Ik heb jarenlange ervaring in de hulpverlening en heb mij gespecialiseerd in lichaamsgerichte behandeling. Voor mij zijn geest en lichaam zijn één. In mijn behandelingen heb ik gemerkt dat angsten, stress en emotionele gebeurtenissen die niet verwerkt zijn zich hebben vastgezet in het lichaam.

Ilsefotowebsite

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (Autisme deskundige)

Mw. I. M.J Mateijsen, Mijn missie is om anderen te horen en te ondersteunen tijdens hun herstel. De Visie van Bouwman psychiatrie om te werken vanuit ons hart en altijd te proberen zorgvernieuwend te werken, past dan ook perfect bij mij. Ik ben als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en autismedeskundige nauw betrokken bij de behandeling van voornamelijk mensen met AD(H)D en autisme.

foto-marieke-arbous

Rouw- en Verliesbegeleider

Mw. M. Arbous

Mike(88)

Muziektherapeut

Dhr. Mike Tenge, Muziek is voor mijzelf altijd een manier geweest om door moeilijke periodes heen te komen. Aan deze levenservaringen heb ik op latere leeftijd de opleiding tot muziektherapeut aan de Hogeschool Utrecht toegevoegd. Daardoor ben ik nu in staat om met behulp van muziek anderen te helpen met hun hulpvraag.

Chrisnieuwfotowebsite

Social Worker en ervaringsdeskundige

Dhr. C. ter Horst, Bij Bouwman Psychiatrie ben ik werkzaam als HBO Social Worker, HBO ervaringsdeskundige, ik werk ook ambulant en ik geef sturing aan het secretariaat en de aanmeldingen bij onze jonge organisatie.

thijsfotowebsite

GZ Psycholoog

Dhr. Thijs Goumans, Centraal staat bij mij dat ik de cliënt zie als onderdeel van zijn/haar omgeving en haar/zijn eigen geschiedenis/levenservaring. Lichaam en geest zijn één en beïnvloeden elkaar voortdurend. Samen met de cliënt ga ik uitzoeken waar er de ruimte is voor een ontwikkeling naar meer evenwicht en harmonie in het leven, zodat deze zich beter kan gaan voelen en van daaruit verder kan groeien.

AfbeeldingPaula

Ervaringsdeskundige

Mevr. Paula van Ginkel, Ik ben Paula. Ik werk bij Bouwman Psychiatrie/Kitchen of Life als ervaringsdeskundige. Hierbij is de herstelondersteunende zorg de meest voor de hand liggende ‘werkvorm’. Voor mij komt dit neer op gesprekspartner zijn. Presentie is daarbij de basishouding.

foto-kamal-bergman

Het Bestuur

Dhr. K. Bergman Bestuurder, Al meer dan een jaar werkzaam in deze prachtige familie, waar "T Hart op 1 staat. Daarnaast ben ik persoonlijk begeleider en mag ik graag muziek maken en schrijven.

Ervaringsdeskundigen 

Wij werken met een team van ervaringsdeskundigen. 

Medewerkers van het secretariaat hebben niet alleen kennis van administratieve taken maar hebben ook ervaring met ggz.