Het Hart

Werken vanuit het Hart: want daar klopt het! 

Het hart-1
Het hart-2
Het hart-3
Het hart-4
Het hart-5
Het hart-6
Het hart-7
Het hart-8
Vorige slide
Volgende slide

Eigenwijs Herstel

Bij Bouwman Psychiatrie hechten wij naast de psychiatrische behandeling, veel waarde aan herstel ondersteunende zorg en presentie en Stichting Eigenwijs Herstel. 
Natuurlijk draagt de medische behandeling bij Bouwman Psychiatrie bij aan herstel, maar er is meer. Door het bieden van herstel ondersteunende zorg en presentie, willen we mensen helpen te leren leven met hun beperkingen en kwetsbaarheden, zodat zij weer zo goed mogelijk in de samenleving kunnen functioneren. Daarbij kijken we naar de kracht van mensen en de mogelijkheden die zij zelf hebben. De aanwezigheid van ervaringsdeskundigen in het ‘T Hart is daar een mooi voorbeeld van. 

Bundelen van krachten bij Stichting Eigenwijs Herstel

Neem snel een kijkje op www.eigenwijsherstel.nl
Eigenwijs Herstel wordt gedragen door (oud) 
cliëntenvrijwilligers en iedereen die meehelpt. 

Bij Bouwman Psychiatrie werken wij vanuit ons hart. Niet alleen op persoonlijk gebied. Het “hart” is ook een ruimte binnen onze praktijk. Hier komen zowel cliënten als behandelaren als professionals en ervaringsdeskundigen samen. Hier kan op laagdrempelige wijze gewerkt worden aan herstel en het opbouwen van bouwgrond. 

Zonder veilige bouwgrond, zal de fundering nooit stevig staan. Het is een plek waar verbinding is: minder formeel, maar waar altijd oprechte aandacht is. We eten hier samen, we luisteren hier naar muziek. Ook een bibliotheek is aanwezig en in het Hart worden de nodige activiteiten gedaan. Hiervoor is geen afspraak nodig, geen vooraankondiging. Het kan zijn dat het in de zomerperiode wat rustig is in ‘T Hart.

Angst, depressie, trauma, adhd of autisme, kunnen een forse druk leggen op het leven van alledag.

Maak gebruik van ons contactformulier.