Gevraagd

Aanbod

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Psychiater voor 16 uur tot 36 per week in de functie van geneeskundig directeur. Je bent verantwoordelijk voor het psychiatrisch onderzoek, medicatietrajecten en controles en de psychiatrische behandeling van de cliënten die in zorg zijn. Tevens ben je nauw betrokken bij het MDO (multidisciplinair overleg) waarin behandelvoorstellen en voortgang van behandelingen worden besproken.

Onze voorkeur gaat uit naar een psychiater die niet alleen op de praktijk aanwezig is, maar ook flexibel is en beeldbelt en soms ambulant werkt, als dat echt even nodig is. Iemand die blended-care kan geven en kan werken met meerdere systemen: Embloom, EPD, Teams. We zoeken een Psychiater die onze methodiek van Presentie * ondersteunt in de praktijk en verder helpt ontwikkelen.

* Presentie: Presentie is het aandachtig aanwezig zijn in het leven van anderen, met respect voor hun unieke identiteit en ervaringen. Het draait om het oprechte contact en de betrokkenheid bij mensen, waarbij de relatie en het begrip voor de ander centraal staan. In essentie gaat presentie om het delen van het moment en het bieden van een luisterend oor, met als doel de ander te ondersteunen in zijn of haar welzijn. 

Wat ga je doen?

Jij gaat met ons samenwerken. Jij voert op jouw passendste wijze regie over de behandelingen. Je staat open voor alle ideeën en denkt ook goed mee in het werken vanuit onze visie. Jij zet alles op alles om de cliënt te ondersteunen om een startpunt, ‘bodem’ te vinden zodat de cliënt vanuit Eigen Wijsheid een pad kan bewandelen dat bij de cliënt past.

Als deze rol nieuw voor je is schroom dan niet om ook te reageren, onze verlatende psychiater helpt je volledig in het zadel en er is alle vertrouwen en collegiale hulp die je kan krijgen.

Bouwman Psychiatrie is GGZ met een Hart

Bij Bouwman Psychiatrie geloven we dat ware hulp pas mogelijk is als er werkelijk contact is tussen cliënt en behandelaar. Dat contact begint met ‘aanwezig zijn’ en ‘echt luisteren’. Wij zien het als de kern van onze psychiatrische behandeling om als behandelaar ‘present’ te zijn. Wij werken daarom vanuit de stelling “Pas als je met iemand bent, kun je er voor iemand zijn!” In onze professie geven wij ‘vanuit ons hart’ vorm aan deze uitspraak. 

Tevens staat werken met plezier bij ons centraal. Dit doen wij door elkaar in de kracht te zetten. Dit betekent dat wij vertrouwen hebben en elkaar de ruimte geven om dit op eigen manier in te vullen. We zijn een platte organisatie met zelfsturende kleine uitwisselbare teams. Wanneer je werkt bepaal je voor het grootste gedeelte zelf.

Vereisten

Wij verwachten het volgende:

Wat mag je van ons verwachten?

Wij werken via een zelforganiserende organisatiestructuur met kleinschalige teams en kennen een informele en plezierige werksfeer, waarin onze medewerkers met grote betrokkenheid hoogwaardige zorg verlenen. In onze organisatie is het volgende geregeld:

Wij vinden het van zelfsprekend om samen met jou passende afspraken te maken over wat jij nodig hebt in het dragen en invullen van jouw regie voerende verantwoordelijkheid.

Bij een dienstverband in loondienst vormt cao ggz de basis voor de arbeidsvoorwaarden:

Invulling van deze vacature is ook op ZZP basis mogelijk. In dat geval bespreken we graag samen hoe de voorwaarden geregeld kunnen worden.

Spreekt onze werkwijze je aan? Neem dan contact op met administratie@bouwman-psychiatrie.nl.

Onze hoofdzorg en psychiater staan je graag te woord voor alle vragen en wij nodigen je uit om onze eigenwijze sfeer te komen proeven. Dus voel je welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *